​​​​​​​Чому варто проводити ТО виключно в офіційних дилерів

​​​​​​​Чому варто проводити ТО виключно в офіційних дилерів

buttons.will share

Після купівлі автомобіля в голові щасливого власника виникає безліч питань: якій мережі автозаправних станцій віддати перевагу, де паркуватися та які аксесуари обрати на наступний сезон. Але найголовніше питання – де пройти технічне обслуговування автомобіля? Цю процедуру доведеться повторювати, тому важливо заздалегідь подбати про здоров'я транспортного засобу.

Надовго зберегти справний технічний стан та належний зовнішній вигляд можна лише під час проведення ТО автомобіля в офіційних представників. Однак деякі друзі, напевно, порадять «хороше СТО» без ліцензії, кваліфікованих сервісменів та необхідного обладнання.

Чому люди відмовляються від офіційного сервісу на користь «сірого»:

  • привабливі ціни (за рахунок використання неоригінальних компонентів та низької кваліфікації працівників);
  • агресивна реклама;
  • рекомендація знайомих, які насправді не знають, скільки ще прослужить їхній автомобіль при неналежному обслуговуванні.

Водночас розрекламована «низька ціна» майже ніколи не виявляється кінцевою пропозицією, а поломки, що виникають внаслідок неякісного обслуговування,  нівелюють початкову економію дорогим ремонтом.

Загалом, метою неофіційних сервісних центрів є виконання якнайбільшої кількості замовлень із покриттям максимально широкої аудиторії клієнтів для підвищення рентабельності бізнесу. Це призводить до основної проблеми, яка закономірно випливає з такого підходу: падіння якості виконуваних процедур.

Цікаво, що деякі автомобілісти чомусь «лякаються» офіційного обслуговування, навіть не дослідивши ситуацію. Калькулятор TO Mitsubishi допоможе прямо на сайті розрахувати витрати та отримати наочну інформацію про склад та вартість послуг, які здивують доступністю.

Як використовувати калькулятор ТО:

  • обрати конкретну модель;
  • позначити варіант силової установки;
  • обрати дилера (доступна синхронізація з навігацією Waze);
  • визначити перелік необхідних процедур та отримати вартість обслуговування;
  • здійснити запис на ТО.

Офіційне обслуговування та правильний догляд за транспортним засобом – запорука тривалої та безперебійної роботи всіх механізмів. Гарантувати належні умови та відповідність високим стандартам здатні лише сертифіковані спеціалісти.

Основні переваги обслуговування в офіційних представників:

  • чітка відповідність гарантійним умовам;
  • якісне обслуговування працівниками, які регулярно підвищують рівень кваліфікації;
  • готовність працювати з новими моделями автомобілів;
  • професійний догляд після закінчення гарантійного терміну;
  • доступ до оригінальних якісних запчастин та сертифікованого обладнання.

Сучасні автомобілі оснащені безліччю складних механізмів та сучасних електронних систем. Лише за відповідних умов усі агрегати зможуть працювати довго і надійно, забезпечуючи щоденне задоволення від автомобіля.

Практичні автомобілісти погоджуються з тим, що ризикувати з «сірим» сервісом не варто. Порозумітися з сучасним автомобілем здатні тільки підготовлені фахівці з досвідом. Своєю чергою транспортний засіб віддячить своєму власнику за таке спілкування довгою та безперебійною роботою.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital